2 квітня 2014
Допоможіть врятувати життя Олексієві Литвину

15-тирічний тернополянин Олексій Литвин захворів рефрактерною анемією з надлишками бластів та паличками Ауера і потребує термінового хірургічного втручання. Мати хлопчика померла 2011 року від онкологічного захворювання, а тато позбавлений батьківський прав. Олексій виховується без батьків, опікується хлопцем бабуся Любов Євгенівна, якій важко самій зібрати необхідну для операції суму коштів. З проханням про допомогу в організації збору коштів до міської ради звернувся педагогічний колектив 19-ї школи. Звертаємося до підприємців, організацій, установ, громадських діячів та просто небайдужих тернополян із закликом долучитися до допомоги Олексію.

Хлопцеві потрібна пересадка кісткового мозку. Операція вартує від 50 до 80 тисяч доларів (на разі триває обстеження). Ми вже довели, що разом можемо змінити життя країни. Тепер можемо довести, що найбільшою нашою цінністю є людське життя.

Телефон бабусі Олексія 098 752 48 45 (Литвин Любов Євгенівна).

Реквізити для безготівкового перерахунку коштів у гривнях:

Банк отримувач ‒ Приват Банк.

Номер рахунку: 29244825509100.

МФО: 305299.

КодЄДРПОУ: 14360570.

Призначення платежу: переказ на картковий рахунок № 5168742012658658, Литвин Любов Євгенівна, інд. код 1827102722 на лікування внука.